SKA NI GIFTA ER ? 


Den lyckligaste av dagar; Er dag!


Tillsammans går vi igenom hur ni vill att er akt ska se ut. På enklaste vis i stadshuset? I trädgården med de närmaste? I hyrd lokal med alla vänner och bekanta?


Ingen vigsel är den andra lik. Den skall vara ett minne att glädjas åt vare sig det bara är ni två eller hela tjocka släkten. Om det är i klänning och frack eller i favoritjeansen. Med blommor i håret eller åtmistone någorlunda nyrakad... Om det är enkelt och stilla eller om alla mostrar och kusiner vill vara med och sjunga. Er dag ska vara er dag.


Jag är av länsstyrelsen i Östergötland förordnad vigselförättare, och har vigselrätt i hela Sverige. 


Välkomna med er bokningsförfrågan.

"Ditt hjärta är mitt, mitt hjärta är ditt

       och gråten är min när du gråter..."  Nils Ferlin

Sagt av brudpar:
Det blev helt underbart (lite väl sent på kvällen bara xD) Vigseln var sååååå himla fin! TACK! :-)

Du sjöng så bra och vi kommer aldrig glömma det! :-)

          Nicke och ÄmmaTusen tack för att du gjorde vår vigsel så otroligt vacker och speciell! Tack för det personliga och fina vigseltalet och för den fantastiska sången! Det kunde inte blivit bättre. Vi är så glada att vi fick ha dig som vigselförrättare!

           Jessi och WilleMirjam, vilken vigsel du höll för oss! Du fångade så väl våra personligheter och framförde det med en sådan självklarhet.

Vi vill varmt rekomendera dig till andra bröllopspar!

           Linda & OscarTack för att du gjorde vår dag så fin med ett så personligt tal, och din sång. Flera av gästerna berättade på kvällen att de tyckte du var jätteduktig och de ville applådera, men ingen vågade! Haha.. Tydligen hade en av mina döttrar spänt ögonen i en gäst som hade tänkt börja klappa, och skakat på huvudet.  Tack igen! 

          Madde och Bosse