♪ ♫ SÄG DET I TONER…” ♫ ♪
Musik förmedlar känslor,och rätt sång vid rätt tillfälle kan beröra på djupet på ett sätt som kan vara svårt att beskriva.


Att sjunga är för mig lika nödvändigt som att andas. Och att få förmedla musikens väsen till andra i ögonblick av största glädje eller svartaste sorgär ett fantastiskt privilegium, men också ett stort ansvar. Musik gläder, tröstar, ger ro och spritt i benen

     - Musik är liv!


Jag sjunger så ofta jag kommer åt, och får chansen… Inför publik och i duschen, i kör och alldeles ensam. För dopbarn, brudpar, begravningsgäster och konsertbesökare.


Vill du att jag sjunger på din tillställning? 

Här finns lite att lyssna på:


Sagt av åhörare:Tack så mycket för otroligt vacker solosång! Gästerna pratade om det hela festen och var väldigt imponerade.

Vi kommer absolut ha dig i åtanke och kommer gladeligen förmedla kontakten vidare!

     Med Vänliga Hälsningar Herr och Fru JuhlinHej ni superduktiga tjejer som förgyllde vår vigsel i lördags!  Tusen tack för era insatser under vår vigselceremoni! Hans och jag är så tacksamma och nöjda och från våra gäster fick vi efteråt höra många positiva kommentarer om era framföranden.

– Min syster fick t ex gåshud när hon hörde ”Six ribbons” igen, decennier efter att hon själv suttit och spelat låten på gitarr hemma – om och om igen…

– Själv fick jag ta till all kraft för att inte brista ut i gråt under ”Ett liv för mig” då detta varit en given vigselsång för mig från första gången jag hörde den

– ”Gabriels Oboe” blev så himla vacker som jag hade hoppats på och pianokompet kompletterade flöjten så bra. Detta kommer att vara mitt favoritstycke från och med nu!

– ”When you say nothing at all” berörde inte bara oss utan flera av gästerna förstod vi på kommentarerna efteråt.

Både flöjttonerna och Mirjams sång gjorde sig så himla bra på Ljungs slott och vi önskar att vi hade spelat in alltihop så att vi hade kunnat lyssna på det om och om igen!

Tack ännu en gång! Keep up the good work!

     Vänliga hälsningar, Isa & Hans


 

Hej Mirre,

Jag vill än en gång tacka dig för din fantastiska fina sång och att du förgyllde min pappas begravning så vackert. Varm varmt tack från oss alla.

     Med vänlig hälsning MonicaHej Mirjam! Tack så mycket för din fina sång igår och just Strövtåg i hembygden som du gjorde jättebra. Precis så som vi ville ha det ett ljust minne av gårdagen. Blev mycket uppskattat av alla som var med i kyrkan, tror nog att min far också uppskattade din ljuva sång där han nu finns. Som jag sa igår så hoppas jag att vi ses igen vid något annat och ännu ljusare tillfälle .

     Kram KerstinMirjam, Du skall ha ett hjärtligt tack för din härliga solosång vid min hustrus begravning.

Vi uppskattade den mycket!

     Med tillönskan om en riktigt skön sommar, Stig Svenmar